Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Suplimente
Superfoods
Chlorella A tablete 200mg | Sun Chlorella

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Chlorella A tablete 200mg | Sun Chlorella
-0.00 Lei

Chlorella A tablete 200mg | Sun Chlorella

106.00 Lei0106.00 Lei

SKU: 4582108450407

Cantitate:

Sun Chlorella “A” conține nutrienții care se regăsesc în legumele verzi și galbene cum ar fi: aminoacizi esențiali, proteine, minerale, vitamine, clorofilă și caroten, necesare pentru a ne păstra sănătatea.

 

300 tablete / 1500 tablete

Descriere

Sun Chlorella este un superaliment în care se regăsește o bogată paletă de nurtrienti cum ar fi: proteine complete de înaltă calitate (aprox 60 %), toate vitaminele B cunoscute, inclusiv vitamina B12 , Vitamina C și E, macronutrienti (Că, Zn, Mg, K, și multe altele), acizi grași esențiali (Omega 3 și 6) inclusiv GLA, mucopolizaharide, beta-caroten, acizi Nucleici (ADN și ARN), Clorofilă (cea mai bogată sursă de clorofilă de pe pământ).

 

Ce este Sun Chlorella?

Chlorella este o algă verde de apă proaspătă, uni-celulară uscată sub formă de pulbere. Presată în tablete mici, ușor de absorbit în corp. Este un tip special de hrană complet verde, deoarece furnizează multe vitamine, minerale și enzime, esențiale pentru sănătatea corpului. De asemenea gama completă de aminoacizi ceruți de construcția proteică în cadrul corpului. Conține un nutrient special și unic în natură, numit factor de Creștere Chlorella. Acesta constă în aminoacizi și acizi nucleici care ajută la reconstruirea sănătății celulelor la nivel de ADN.

 

Are cel mai înalt conținut de clorofilă în comparație cu orice plantă care ajută la detoxifierea, curățirea și protecția corpului. Îmbunătățește de asemenea nivelurile de energie, funcțiile legate de somn și digestie. Părul dvs. și pielea vor reflectă beneficiile acesteia.

 

Spre deosebire de celelalte procese de spargere a peretelui celular, această metodă nu utilizează căldură, substanțe chimice sau enzime - doar diferențe de presiune simple. Procesarea DYNO-Mill va permite să accesați Chlorella în cea mai pură și mai nutritivă formă. Această se datorează pereților celulari rezistenți, care trebuie complet distruși pentru a lasă nutrienții în interior. Tehnologia unică și brevetată Sun Chlorella sparge între 95% - 99% din pereții celulari ai Chlorellei,  astfel Sun Chlorella “A” putând fi ușor digerată și absorbită. Acest produs este recomandat și celor care nu au mai luat Chlorella niciodată.300 tablete / 1500 tablete

 

Administrare:

Recomandarea de administrare este de la 15 la 40 tablete pe zi. Începeți cu 5 tablete zilnic și creșteți în mod gradual.


Producător: Sun Chlorella Japonia

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2022 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.
Black Goat Media SRL, Nr. Reg. Com.: J24/139/2013, CIF: RO31225151