Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Promoții
Pachet 2 x Plasma Quinton Hypertonic 30 fiole x 10ml + Argint coloidal SilverEasy 10ppm Gratis

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Pachet 2 x Plasma Quinton Hypertonic 30 fiole x 10ml + Argint coloidal SilverEasy 10ppm Gratis
Economiseşti30.00 Lei

Pachet 2 x Plasma Quinton Hypertonic 30 fiole x 10ml + Argint coloidal SilverEasy 10ppm Gratis

-11%280.00 Lei250.00 Lei

SKU: pachet-plasma-silver-easy

Cantitate:

Pachetul conține:

 

 

 

Descriere

Pachet 2 x Plasma Quinton Hypertonic 30 fiole x 10ml + Argint coloidal SilverEasy 10ppm Gratis

 

Pachetul conține:

  • 2x Plasma Quinton Hypertonic - Supliment mineralizant 30 fiole x 10ml | Laboratories Quinton

 

  • 1x Argint coloidal SilverEasy 10ppm 480ml | Pure Alchemy

 

 

Plasma Quinton conţine toate mineralele necesare pentru buna funcţionare şi regenerarea celulelor noastre.

 

Quinton Hypertonic este un supliment nutrițional lichid, extras de la adâncimea de 30 de metri dintr-o zonă oceanică caracterizată de vortexuri de fitoplancton și zooplancton, după un protocol științific stabilit de savantul francez René Quinton acum 120 de ani. Este dublu micro-filtrat la rece, în conformitate cu Farmacopeea Europeană, fără nici un aditiv, complet natural. Acest produs nu a fost expus nici un moment, pe durata fluxului tehnologic, la căldură sau contact cu metale, conservând, astfel, potențialul sau terapeutic natural. 

Toate aceste atuuri fac ca Quinton Hypertonic să fie de 100 de ani suplimentul alimentar de predilecție al femeilor însărcinate, nou-născuților și al copiilor.

 

Compoziție:

Apă marină, extrasă din ocean, din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece. Elaborată într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului și biologului Rene Quinton.

 

Beneficii: 

  • Conţine toate mineralele necesare pentru buna funcţionare şi regenerarea celulelor noastre.
  • Permite o rehidratare eficientă la nivel celular.
  • Este un modulator imunitar natural.
  • Are o acțiune ponderală și infinitezimală unică, grație celor 78 de elemente conținute, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular.

 

Mod de administrare:         

Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfă), se recomandă:

– prima lună: 3 fiole pe zi (dimineața, după-amiaza și seara), înainte de mese

– a doua lună: 2 fiole pe zi; una dimineața iar cealalta după-amiaza, înainte de mese

– a treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun.

 

 

Contraindicații: 

Nicio contraindicație sau efecte secundare semnalate.

 

Producător: Laboratories Quinton, Spania

 

Argint coloidal SilverEasy 10ppm 480ml | Pure Alchemy

Silver Easy este un argint coloidal produs cu apă structurată,  de puritate maximă (conductivitate mai mică de 0,1 microsiemens/cm), și argint purificat electrolitic pânâ la 99,99% (0,9999).

 

Silver Easy este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule și ioni de argint.

Datorită structurii sale, biodisponibilitatea este extrem de ridicată, particulele având dimensiunea mai mică de 2nm.

Precum toate sortimentele similare de argint (practic incolore), Silver Easy are un conținut ionic de 30-40% (ușor variabil de la lot la lot).

 

Gustul Silver Easy este neutru, practic lipsind, chiar și pentru persoanele foarte sensibile, care totuși, în mod excepțional, pot sesiza un gust ușor metalic.

 

Siguranță și depozitare

 

Produsul nu interacționează cu nici o medicație cunoscută. Păstrarea se realizează, de preferință, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. Totuși, produsul nu este sensibil la radiații electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorită structurării cu totul speciale a apei utilizate.

Nu cauzează argyria. Conține doar argint pur și apă ultrapură.

Nu necesită refrigerare după deschidere.

Totuși, nu se va consuma produsul direct din sticlă, datorită potențialei contaminări cu salivă, care va duce la modificarea culorii produsului în galben, mai mult sai mai puțin intens.

 

Alergii

 

Argintul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. Totuși, extrem de rar, uzual mai puțin de 1/10000 de persoane, pot avea reacții alergice la multiple metale, precum nichel sau argint. În acest caz, argintul coloidal ar trebui mai întâi testat în cantități foarte reduse, foarte diluate, crescute apoi gradat, pentru a observa reacția organismului.

 

Herxheimer

 

Uzual, o simplă aplicare a produsului pe piele, poate genera o reacție alergică, dacă aceasta există. În cazul în care la o asemenea aplicare nu există o reacție, dar totuși argintul produce efecte proinflamatoare, este posibil să aveți o reacție Herxheimer, datorită unei infecții de care nu sunteți conștient. Observați gravitatea reacției în acest caz, și evoluția ei. În mod normal, dacă acesta este cazul, efectul negativ va trece gradat. Totuși, păstrați bunul simț în utilizare, mai ales în astfel de situații, chiar extrem de rare.

Efectele datorate reacției Herxheimer sunt: dureri de cap, inflamații, stare generală de rău, răgușeală, greață, dureri corporale generale sau doar în articulații.

 

Dozaj

 

Dozele de întreținere sunt de 1-2 linguri, de 1-3 ori zilnic. Acestea sunt cantități reduse, care vor avea efecte imunomodulatoare, regeneratoare, de homeostazie, mai ales dacă produsul este mențiunut o perioadă în cavitatea bucală.

Totuși, în cazul unei infecții severe, un adult poate consuma zilnic, pentru perioade scurte (1-2 luni) chiar și 500mL de argint coloidal Silver Easy, fără pericole.

În cazul copiilor, dozele (de întreținere, respectiv de atac), vor fi scăzute corespunzător, proporțional cu greutatea corporală.

 

Culoare

 

Silver Easy este un produs practic incolor, care poate prezenta uneori nuanțe gălbui. Totuși, în anumite condiții, el își poate modifica culoarea în galben sau brun. Deși fenomenul apare rar, aceasta nu semnifică decât o asociere în macroclusteri datorită unor condiții de mediu greu de cuantificat. Macroclusterii se vor dezagrega imediat ce vor ajunge în intestinul subțire (care este un mediu cu pH bazic).



NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2020 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.