Organizarea taberei detox de primavara

12-19 aprilie 2018

Felicitari pentru decizia pe care ai luat-o pentru a-ti îmbunătăţi calitatea vieţii! Iti multumim că ai ales să participi alături de noi la acest program.

Te rugăm sa citesti cu atenţie aceste informaţii legate de buna desfăşurare a programului.

Cazarea / Sosirea se va face joi, intre orele 14:30 - 18:00. In acest interval participantii vor face check in si se vor caza in camere. La ora 15:00 se va servi masa de pranz. La ora 19:00 se va servi cina si va avea loc Deschiderea de bun-venit in program: introducere in program si sa facem cunostinta.

Dacă soseşti dupa orele 21:00, sună in avans la nr de tel 0722.965.423 pentru a primi asistenta necesara. Receptia pensiunii are program de lucru intre orele 10:00 si 21:00

Pentru orice alte intrebari, ne poti contacta tot la nr 0722.965.423.

Te aşteptăm cu mare drag şi sperăm să beneficiezi din plin de această experienţă !

Informaţii cu privire la cazare

CHECK-IN se face joi intre orele 14.30 - 17:00.

CHECK-OUT se face duminica/joi pana la ora 13:00.

Hrana va consta in bauturi verzi, sucuri de fructe, smoothie-uri si ceaiuri de plante. Pentru a face mai usor tranzitia la hrana vie, incearca sa elimini sau sa reduci consumul de carne, lactate, cafea, bauturi carbogazoase si/sau alimente procesate cu cateva saptamani inainte de sosire.

Produse precum tigari, bauturi alcoolice, carne, cafea, bauturi carbogazoase si alimente ce nu sunt incluse in program sunt interzise in locatia in care are loc programul.

Programul include si unele servicii complementare. Insa orice tratament suplimentar, precum si suplimentele recomandate vor fi disponibile contra cost.

Organizatorii nu-si asuma raspunderea pentru pierderea sau deteriorarea obiectelor, banilor, bijuteriilor sau altor bunuri personale. Toate bunurile personale ale participantilor se vor tine in camerele pensiunii pe proprie raspundere.

Cum ajungi la locatie.

Staţia C.F.R. cea mai apropiată: Zărneşti, pe linia Braşov-Zărneşti

Staţia de autobuz cea mai apropiată: Bran, pe traseul Braşov – Bran – Rucăr – Câmpulung; staţia Zărneşti pe traseul Braşov – Zărneşti

Drum de acces auto: din Zărneşti, drum de-a lungul văii Bârsei până la cabană, marcaj bandă roşie, pe o distanţă de 10 km

Daca vii cu maşina personală, iata adresa pensiunii: Popasul Craiului Zarnesti, Jud. Brasov, Drumul spre Plaiul Foii, FN

Obiecte necesare

1. Ghid de mediu si utilizare a substantelor chimice

Datorita dovezilor crescânde si confirmate clinic a asocierii dintre substantele chimice si boli, avem reguli stricte in acest sens, pentru binele tau si al celorlalti participanti la program. In continuare este o lista cu cele mai populare produse care pot afecta in mod direct (si deseori insesizabil) sistemul imunitar. S-au descoperit recent boli noi aparute ca urmare a dezvoltarii sensibilitatii la substanţele chimice din aceste produse.

Regula “Fara Toxine” a programului: Nu ai voie sa folosesti urmatoarele produse pe toata perioada programului. De aceea te rugăm să le lasi acasa. Daca nu ai deja produse naturale, vei gasi in magazinul nostru produse non-toxice, hipoalergenice, care pot inlocui majoritatea acestor produse dăunatoare:

2. Formular de acord cu privire la oaspeti

Iti asumi raspunderea de a respecta regulile incluse in acest material. Tabăra Verde Viu este o organizatie care educa. Acest program include (dar nu se limiteaza la) cursuri educationale, hrana si sucuri raw bogate in enzime, sport / masaj, terapii emotionale si consiliere.

1.Inteleg că programul nu este o ştiinţă exactă. Am luat la cunoştinţă că nu primesc nicio garanţie şi nu pot emite nicio pretenţie cu privire la sănătatea mea ca urmare a punerii in practică a disciplinelor invăţate in cadrul programului.

2.Prin participarea la program imi asum in intregime răspunderea pentru decizia de a invăţa despre disciplinele de sănătate progresiva si riscurile implicate de participarea la programul de detoxifiere. Inteleg ca decizia de a invăţa despre/de a pune in practică metodele de detoxifiere poate implica si un disconfort ocazional datorat modificarilor alimentare şi ale stilului de viaţă.

3.In cazul unei boli contagioase sau a unei infectii care nu a fost depistata la momentul inscrierii, organizatorii isi rezerva dreptul de a-ţi asigura cazarea intr-o cameră cu baie separată; in cazul in care modificarea de cazare implica achitarea unui pret suplimentar, acesta va fi suportat de participant. Daca nu există nicio camera cu dotarile necesare sau la un preţ care să convina participantului, atunci organizatorii vor face toate eforturile pentru a identifica un hotel care sa corespunda nevoilor şi cerintelor participantului.

4.Inţeleg ca organizatorii programului nu răspund pentru pierderea banilor, bijuteriilor sau a altor bunuri personale. Orice bun personal pe care il am cu mine pe perioada programului este in răspunderea mea. Organizatorii nu işi asumă raspunderea pentru bunurile pe care participanţii le tin in dulapuri sau vestiare.

5.Organizatorii işi rezervă dreptul de a solicita oricărui oaspete sa părăsească locaţia, daca: (a) Acesta devine gălăgios, violent verbal sau fizic, agresiv sau abuziv; (b) Acesta a incălcat oricare dintre regulile, normele sau indrumarile stabilite pentru program; (c) Prezenţa oaspetelui ameninta sănătatea sau siguranta acestuia, a personalului organizatorilor, sau a participantilor; (d) Prezenta oaspetelui distrage atenţia angajatilor, organizatorilor sau a participanţilor; (e) Plecarea sa este considerata a fi in interesul sau (acest lucru este in totalitate la discretia organizatorilor), a angajatilor, organizatorilor sau a participanţilor.

6.Inteleg că nu mi se vor rambursa integral sau partial costurile daca din motive neprevăzute, cum ar fi obligaţii de familie sau urgenţe medicale personale, voi fi nevoit sa părăsesc programul mai devreme.

3. Declaraţie de luare la cunoştinţă, eliberare de răspundere si acord cu privire la sălile de sport, excursii si terenuri

Subsemnatul, participant la program, referitor la facilitatile si serviciile Pensiunii Popasul Craiului, precum si utilizarea terenurilor ce apartin Pensiunii (denumite in continuare generic "Facilităţile Pensiunii Popasul Craiului "), precum si la participarea in excursii si alte asemenea servicii cu titlu oneros, am luat la cunostinta si declar urmatoarele:

Prin prezenta: (a) eliberez de răspundere organizatorii programului, angajatii acestora, directorii, managerii, membrii, asociaţii si partenerii Pensiunii Popasul Craiului, precum si contractorii independenti ai acestora, de orice răspundere, inclusiv neglijenta, pentru orice vătămare, inclusiv deces sau prejudiciu material de care ar putea avea suferi participantul in timpul utilizarii Facilitatilor Pensiunii Popasul Craiului si in timpul excursiilor; si (b) declar ca nu voi intreprinde nicio procedură legală impotriva organizatorilor programului sau a Pensiunii Popasul Craiului, a managerilor, anagajatilor, terapeuţilor, contractorilor independenti sau reprezentanţilor acestora cu privire la pretenţii de despăgubiri.

Sunt conştient de riscurile implicate de utilizarea Facilităţilor Pensiunii Popasul Craiului si ale participarii in excursii. Sunt, de asemenea, constient de riscurile asociate cu orice activitate fizica si sportiva, riscuri ce depind de numeroşi factori ce includ, fără a se limita la: vârsta, formă fizică, condiţia fizică si/sau dimesiunea corporală. Aceste riscuri asociate cu utilizarea Pensiunii Popasul Craiului includ, fara a se limita la acestea: terenuri de pamânt ce pot include suprafeţe cu denivelari pe drumurile de acces si/sau pe drumurile către şi dinspre clădiri, terenurile pot avea obstacole naturale cum ar fi: crengi de copac, frunze, zone pietruite, iar utilizarea bicicletelor poate implica riscul prinderii hainelor in spiţe. Inteleg că trebuie sa decid pe proprie răspundere dacă sunt in măsura să folosesc Facilităţile Pensiunii Popasul Craiului şi dacă mă pot implica in activităţile fizice. Cu toate aceste riscuri şi a altora existente, imi asum răspunderea pentru utilizarea Facilităţilor Pensiunii Popasul Craiului si pentru participarea la excursii şi sunt de acord să-mi asum personal aceste riscuri şi să-mi asum intreaga răspundere pentru orice vătămare ce ar putea să apară.

In cazul in care exista vreun dubiu in legatura cu utilizarea vreuneia dintre Facilitatile Pensiunii Popasul Craiului sau a angajării in vreuna dintre activităţile fizice, consultaţi in prealabil medicul de familie sau pe cel curant.

Am luat la cunoştinţă că afecţiunea de care sufăr sau medicamentele pe care le iau in prezent sunt incompatibile cu utilizarea Pensiunii Popasul Craiului si declar ca, inainte de utilizarea acestora, voi informa organizatorii programului cu privire la afectiunea de care sufăr sau la medicamentele prescrise.

Declar ca am luat la cunostinta de Declaraţia de luare la cunoştinţă, eliberare de răspundere, am citit şi am inţeles conţinutul si prin inscrierea mea in acest program sunt de acord cu cele prezentate mai sus.