Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Cosmetice
  3. Parotherm - Spray bucal 50ml | Synergy Therm

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Parotherm - Spray bucal 50ml | Synergy Therm

Parotherm - Spray bucal 50ml | Synergy Therm

42.00 Lei

SKU: 745114879844

Cantitate:

Parotherm este un concept diferit de spray de gură care vine în întâmpinarea celor mai frecvente probleme, cum ar fi respirația urât mirositoare și alte afecțiuni ale gingiilor și mucoasei orale.

Gramaj: 50ml

Descriere

Parotherm - Spray bucal 50ml | Synergy Therm

 

Parotherm este un concept diferit de spray de gură care vine în întâmpinarea celor mai frecvente probleme, cum ar fi respirația urât mirositoare și alte afecțiuni ale gingiilor și mucoasei orale.

 

Parotherm a fost creat în urmă unor cercetări care au avut că scop obținerea unui produs multivalent. Printr-o utilizare normală (de 2 ori pe zi) acesta contribuie la eliminarea respirației cu miros neplăcut sau halitoză, cauzată de bacteriile anaerobe orale. Printr-o utilizare intensivă (4-6 ori pe zi) prin prisma ingredientelor te poate ajută să treci mai ușor peste perioadele în care te confrunți cu afte, ulcerații, herpes oral, gingivite sau parodontoză.

 

Parotherm este un produs inovativ care poate fi utilizat că mijloc suplimentar în igienă orală în cazul purtătorilor de brackets-uri, precum și a celor care au suferit intervenții chirurgicale – implanturi dentare și lucrări protetice.

 

Este un produs unic care revoluționează spray-urile de gură, datorită spectrului larg de acțiune, fără a fi supus riscului de contaminare. Acest fapt se datorează modului unic de prezentare ce nu permite aspirația aerului după pulverizare, spre deosebire de recipientele clasice cu pompă. Astfel, produsul ramane steril până la golirea recipientului.

 

 

*Produs testat dermatologic *0% Parabeni *0% Coloranți Artificiali *0% Uleiuri Minerale *0% Parfum

 

 

Gelul de Aloe Vera prezintă proprietăți hidratante, astringente și antiinflamatorii, ce ajută la compensarea pierderilor de apă de la nivelul mucoasei. Nutritiv, cicatrizant cutanat, regenerator, stimulează vindecarea mucoaselor și îmbunătățește microcirculația.

 

Gelul de aloe este imunostimulant și antiinflamator, proprietăți demonstrate prin creșterea semnificativă în circulație de monocite și macrofage și îmbunătățirea stării generale după administrare. Mai mulți componenți cu greutatea moleculară mică (Vit.A,C,E prezenți în compoziția aloe vera) sunt capabili să inhibe eliberararea de radicali liberi prin activarea neutrofilelor.(Hart LA,&ALL1990)

 

Argintul Coloidal sub formă ionică sau soluție coloidală exercită proprietăți bactericide și bacteriostatice, antivirale, antifungice, acționând pe mai mult de 500 de specii de microorganisme patogene, fungi și virusuri .

Activitatea bactericidă a Argintului Coloidal este de 1500 de ori mai mare decat aceeași concentrație de Fenoli sau de 3,5 ori decât Clorura de Mercur. Efectul bactericid și bacteriostatic este asemănător Penicilinei, Biomistin sau alte antibiotice (Shahverdy et al.2007).

Activitate antimicrobiană asupra Staphilococus Aureus, Steptococcus, Proteus vulgaris, Pseudomona si Escherichia coli (Landsdown,2010)

 

 

Acidul Hialuronic esterificat este folosit tocmai pentru a preveni adeziunea bacteriană în implanturile dentare. În plăgile postoperatorii ajută la reformarea mai rapidă a țesuturilor. În plus, adeziunea bacteriilor pe biomateriale poate induce infecția și constitue un mare risc pentru pacient, acidul hyaluronic prevenind acest lucru.

 

MIC Test (Ingredient Activ) | Concentrație

Propionibacterium acnes | 0.03%

Staphylococcus aureus | 0.05%

Staphylococcus epidermidis | 0.03%

Escherichia coli | 0.05%

Pseudomonas aeruginosa | 0.03%

Aspergillus brasiliensis | 0.15%

Candida albicans | 0.1%

 

Apa Termală din Băile Felix Clorul, sodiul, potasiul și bicarbonatul mențin echilibrul acido bazic și presiunea osmotică. Bicarbonatul este principalul sistem tampon al organismului și implicit al cavității orale. Calciul și magneziul sunt constituenți ai mineralizării dinților / structurilor dentare. Silicații pun în evidență puritatea apei termale și certifică lipsa de adăugare a altor ape reci. Sulfatul este un component major al structurilor matriciale care împreună cu acidul hialuronic intră în structura keratinei, elastinei și a colagenului din ligamentul parodontal.

 

Uleiul Esențial de Anason este recunoscut pentru efectele sale antimicrobiene și antifungice având rol antiseptic, precum și gust plăcut ușor dulceag. Principala activitate este cea antifungică. Componența principală este anetolul cu efecte asupra Candida Albicans.

 

Ulei Esențial de Smirnă Proprietati Antifungice: Candida Albicans (mic 1,4 mg/ml) cicatrizant tonic si stimulant. Smirna este un excelent cicatrizant cutanat și reparator al pielii, cu efect antiseptic, antiinfecțios, antiiflamator și antalgic. Smirna este un bun agent antiinfecțios, antiviral, paraziticid, purifiant, având și rol în stimularea regenerării pielii și a mucoaselor. Recomandată în cazul parodontozelor, aftelor, gingivitelor, stomatitelor și abceselor.

 

Ulei Esențial de Mentă Proprietate antibacteriană ridicată pe tulpini gram pozitive (stafilococ auriu). Activitate asemănătoare cu Gentamicina. Activitate antiinflamatoare și antifungică pe Candida Albicans, egală cu Fluconazolul. Revigorant, tonic general, regenerant. Efect decongestionant, răcoritor, antiprurit, antalgic. Recomandat în igienă orală.

 

Uleiul Esențial de Cuișoare Are poprietăți puternic antibacteriene și antiinfecțioase. Folosit în infecții ale cavității bucale, infecții virale, micoze, nevrite, herpes. Antalgic, stimulator general.

 

Ulei Esențial de Arbore de Ceai Activitatea principală a uleiului de arbore de ceai este antifungică în special pe speciile de candida, activitate comparabilă cu Amfotericina b. Ulei cu efect antiseptic, are efecte antimicrobiene, antivirale și antifungice eficient împotriva infecțiilor cu Candida. Se recomandă în igienă orală pentru tratamentul și prevenirea aftelor bucale și a gingivitelor.

 

Ulei Esențial de Salvie cu rol antiviral, antimicrobian, antifungic și este un excelent cicatrizant. Antiinflamatorie, antioxidantă, antimicrobiană.

 

 

Mod de utilizare

Se pulverizează în cavitatea bucală, se clătește 20-30 de secunde, apoi se scuipă/elmină lichidul din cavitatea bucală și se spală pe dinți timp de 2 minute.   

 

 

Precauții

Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din componentele produsului.

 

 

Gramaj 50ml

Producător Synergy Therm

Ingrediente

INCI

THERMAL WATER, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, COLLOIDAL SILVER, XYLITOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, AQUA, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CITRIC ACID, POLYGLYCERYL-6-OLEATE, SODIUM SURFACTIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYALURONATE, SALVIA OFFICINALIS OIL, MENTHA PIPERITA LEAF OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, COMMPHORA MYRRHA OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, ILLICIUM VERUM FRUIT SEED OIL, EUGENOL, LIMONENE, LINALOOL.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101