meniu
Corp

Cum sa identificam substantele toxice din alimente, cosmetice si vaccinuri

Strategia lacoma a corporatiilor de a-si mari profitul duce in prezent la injectarea de agenti chimici de emulsifiere extrem de toxici in produse ce variaza de la picaturi de ochi si creme pana la iaurturi sau chiar vaccinuri. Si toate acestea se pro

Strategia lacoma a corporatiilor de a-si mari profitul duce in prezent la injectarea de agenti chimici de emulsifiere extrem de toxici in produse ce variaza de la picaturi de ochi si creme pana la iaurturi sau chiar vaccinuri. Si toate acestea se produc sub observarea institutiilor reglementate ce ar trebui sa monitorizeze toate aceste lucruri insa nu fac mare lucru pentru stoparea fenomenului.

Datorita emulsificatorilor precum sorbitollecitina din soia, caseinatului de sodiu (o proteina sintetica prezenta in diverse mancaruri si bauturi tip fast food pentru emulsificare si stabilizare), thimerosal si poloxamer 407 (polimer complex folosit preponderent in industria cosmetica pentru a ajuta la dizolvarea substantelor uleioase in mediu apos dar si in alte produse de uz curent, cum ar fi pasta de dinti sau solutiile pentru curatarea lentilelor de contact) lista produsilor toxici compusi creste continuu, iar dozele in care acestea sunt administrate nu mai sunt demult 'suficient' de mici.

Pe langa toate acestea exista si o alta serie de substante extrem de toxice ce pot pune in pericol sanatatea pe termen scurt, mediu si lung – probleme cardiace si disfunctii ale sistemului nervos si cel imunitar. Aceste amenintari repetate vin din partea unor compusi chimici cu rol de  detergenti si aluminiu ce sunt injectati prin vaccinuri si conduc la o serie de dereglari precum autism,avorturi spontane si chiar boala Alzheimer.

Aceste sisteme de infectare sunt in general ignorate de publicul larg deoarece cei mai multi consumatori aleg sa faca ce face marea majoritate, crezand ca autoritatile de reglementare in domeniu, precum si guvernele nu ar permite folosirea libera a otravurilor in alimente sau bunuri de larg consum precum cosmetice, medicamente si vaccinuri.

De asemenea, daca esti preocupat de ce tip de vaccin ti se injecteaza sau soliciti un anume tip de vaccin, fara aditivi, nu faci decat sa ‚razui’ varful icebergului. Chiar daca nu exista substante precum polisorbat 80 (emulsificator derivat din acizi grasi de origine animala; folosit ca aromatizant sintetic, agent de suprafata, precum si la prelucrarea aluaturilor; poate mari absorbtia de substante liposolubile – cunoscut si sub eticheta de E433) asta nu inseamna ca vaccinurile nu pot induce activarea prelungita celulelor responsabile cu imunitatea creierului (acestea cunoscute si sub denumirea de microglii sunt responsabile de supravegherea imunitatii creierului si initiaza reactii inflamatorii atunci cand detecteaza o potentiala infectie) – practic aceste celule sunt activate in urma unor alarme false si duc la deteriorarea retelei nervoase prin actiunea inflamatorie continua – de aici si legatura cu boli precum scleroza multipla, Alzheimer, Parkinson sau a encefalitei survenite in urma unui vaccin.

Sunteti gata sa verificati eticheta fiecarui vaccin, aliment sau produs cosmetic? Multe vaccinuri de exemplu contin aluminiu, ce serveste ca mediu de dispersie pentru ca unele componente sa ramana solubile. Cerceteaza mai amanuntit despre hidroxidul de aluminiu, fosfatul de aluminiu sau sulfatul potasio-aluminic si s-ar putea sa nu mai vrei sa fii vaccinat niciodata.substante toxice

Sorbitolul se gaseste in aproape orice aliment si bautura dietetica, in guma de mestecat, apa de gura, picaturi pentru ochi sau solutii pentru lentilele de contact. Acest agent de inmuiere pacaleste receptorii de gust ai corpului prin faptul ca are un gust dulce dar in acelasi timp creeaza mediul propice pentru dezvoltarea cancerului de colon deoarece corpul nu stie sa-l digere corespunzator si sa-l elimine total.

Poloxamer 407 este ingredientul principal in majoritatea apelor de gura si face parte din categoria detergentilor. Da, ati citit bine. In experimentele efectuate in laborator s-a dovedid ca provoaca aparitia cancerului de vezica urinara la animale. Folosirea prelungita a apei de gura este de asemenea asociata cu un risc crescut de dezvoltare a cancerului de gat. De exemplu, verificati eticheta apei de gura Listerine si veti observa ca aceasta contine agentul poloxamer 407.

Lecitina de soia creste riscul cancerului de san la femei. Acesta este produsa din materia bruta ce rezulta in urma producerii uleiului de soia. Este defapt un reziduu toxic ce contine mai multi solventi si pesticide (in cazul agriculturii traditionale bazate pe ingrasaminte si fertilizatori chimici).

Caseinatul de sodiu este denumirea data unui compus al caseinei, proteina din lapte cunoscuta ca fiind cancerigena. Producatorii industriali adauga acid clorhidric laptelui procesat pentru a atinge nivelul de pH necesar. Caseina se mai intalneste in produse ca vopsea, lipici, branza, shake-uri de soia si proteina de zer cat si in renumitele batoane proteice. Caseina poate actiona ca un declansator al hormonului histamina, agravand autismul si incurajand dezvoltarea celulelor canceroase.

Eticheta bine cunoscuta ‚natural’ nu mai are insemnatate. Multe branduri cosmetice folosesc astfel de etichete in timp ce ingredientele produselor acestora contin emulsificatori toxici.

Concluzia este ca cel mai important lucru pentru prevenirea infectarii cu diversele substante toxice prezente aproape peste tot in jurul nostru este informarea continua si citirea fiecarei etichete.

O solutie pentru a inlatura incarcatura toxica a corpului sunt curele de detoxifiere. Daca doriti sa participati intr-un astfel de program organizat de ViataVerdeViu puteti afla mai multe detalii aici : Tabra de detoxifiere a corpului si a mintii - Plaiul Foii 2017

Surse:

http://www.informedchoice.info/cocktail.html

http://www.drugs.com/sfx/darbepoetin-alfa-polysorbate-80-side-effects.html

http://www.renewamerica.com/columns/janak/080830

http://www.advancedhealthplan.com/bhvaccineingredients.html

http://www.theecologist.org/green_green_living/behind_the_label/269558/behind_the_label_listerine_teeth_and_gum_defence.html

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutatile Viata Verde Viu.
Articole privind un stil de viata sanatos, retete si multe altele.

#chimic #corp #produse #toxine #vaccinuri

Ce au mai parcurs alti cititori...

7 semne ca ai prea multe toxine in viata ta

7 semne ca ai prea multe toxine in viata ta

Curata-ti toxinele din corp pentru mai multa energie si o mai buna stare generala de sanatate

Curata-ti toxinele din corp pentru mai multa energie si o mai buna stare generala de sanatate

Cum sa te detoxifiezi si sa pierzi centimetri din talie

Cum sa te detoxifiezi si sa pierzi centimetri din talie
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal
inspirație verdevie
Copyright 2019 Viata Verde Viu. Toate drepturile rezervate.