Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Cosmetice
Ingrediente cosmetice naturale
Caprilis Ulei de Cocos Fracționat, 100% natural, 100ml | MAYAM

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Caprilis Ulei de Cocos Fracționat, 100% natural, 100ml | MAYAM
Economiseşti2.92 Lei

Caprilis Ulei de Cocos Fracționat, 100% natural, 100ml | MAYAM

15%19.50 Lei16.58 Lei

SKU: 1445

Cantitate:

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

 

100ml

Descriere

Caprilis Ulei de Cocos Fracționat, 100% natural, 100ml | MAYAM

 

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

 

Proprietăți organoleptice: lichid clar aproape inodor, incolor, cu vâscozitate redusă

 

Pe piele: se absoarbe rapid în piele, are textură ușoară, nu lasă peliculă grasă sau lucioasă

 

Ingrediente (INCI): 

caprylic/capric triglycerides

 

Proprietățile uleiului de cocos fracționat 

  • are o textură foarte ușoară și mătăsoasă
  • se simte extrem de plăcut pe piele
  • este incolor, are miros neutru și este fluid la temperatura camerei
  • este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îmbunătățește penetrarea substanțelor active în piele
  • nu astupă porii, nu formează un strat gras pe piele, nu este comedogen
  • spre deosebire de uleiul de cocos, nu își schimbă vâscozitatea la variațiuni de temperatură
  • se emulsifică ușor
  • este foarte stabil oxidativ, suportă încălzirea
  • lasă luciu minim pe piele, un aspect satinat
  • este obținut exclusiv din ulei de cocos, fără ulei de palmier sau rapiță

 

Recomandări, aplicații

  • este versatil, poate fi folosit într-o mare varietate de produse cosmetice
  • combinat cu uleiuri vegetale mai grase pentru a le îmbunătăți textura și senzația pe piele
  • ca ingredient în creme, emulsii, loțiuni, seruri uleioase, balsamuri pentru îngrijirea tenului și corpului
  • îngrijirea tenului mixt sau gras
  • creme ”oil-free”, fond de ten, BB cream, CC cream
  • demachiant bifazic, lapte demachiant
  • pentru formularea produselor de plajă și ”after-sun”
  • ca ingredient pentru compoziții destinate îngrijirii mâinilor și unghiilor
  • în produse de îngrijire a buzelor și de machiaj
  • pentru formularea produselor de îngrijire a părului: balsamuri și creme capilare, seruri de păr
  • ca bază uleioasă dar non-grasă pentru masaje faciale sau corporale
  • ca bază pentru macerate uleioase, fiind un bun solvent pentru lipide
  • ca bază pentru parfumuri de puls
  • ca bază pentru uleiuri esențiale în aplicații aromaterapeutice

 

Mod de păstrare:

la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 

Producător: Mayam

 

100ml

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2020 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.