Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Evenimente
  4. Atelier de gatit hrana vie cu mancare pe saturate - editia II

Atelier de gatit hrana vie cu mancare pe saturate - editia II

Ce este hrana vie? Cum si cu ce se mananca ? Cum se prepara? De ce ? Ce gust are? La ce ma ajuta? Daca astfel de  intrebari v-au trecut vreodata prin minte? Daca vreti sa invatati si sa aflati mai multe decat ati facut-o din carti sau alte surse

Ce este hrana vie?

Cum si cu ce se mananca ?

Cum se prepara?

De ce ?

Ce gust are?

La ce ma ajuta?

Daca astfel de  intrebari v-au trecut vreodata prin minte? Daca vreti sa invatati si sa aflati mai multe decat ati facut-o din carti sau alte surse?

Stefan Nita – raw vegan chef si Alec Blenche - consilier nutritie, va invita Duminica 22.09. la o masa delicioasa in oras!

Veti avea ocazia nu numai sa invatati cum se fac, nu mai putin de 6 feluri de mancare raw vegane, dar sa si mancati pe saturate. Asa ca veniti cu stomacul gol!
Stefan Nita , ne va delecta cu un meniu usor de facut dar deosebit de gustos.

Limonada detox
Lapte de cocos aromatizat
Supa de cocos cu curry si legume Aperitiv:
Crema de branza din nuci (caju) cu service de legume
Salata din mix de alge marine cu ulei de susan, ghimbir si menta
Budinca din seminte de chia cu fructe uscate si cacao raw

Vom invata cum sa facem lapte din nuci, cum facem o crema de ''branza'' divina, supa, desert rapid, lucrul cu algele si importanta lor in alimentatie, techinici de taire a legumelor, ustensile necesare in bucataria raw, tips&tricks.

Alec Blenche ne va vorbi despre valoarea alimentelor folosite si despre modul in care putem sa le asociem pentru a obtine maxim din punct de vedere nutritiv
.

Vom vorbi despre superalimente dar si despre alimentele locale care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra!
Vom invata cum sa introducem mai usor alimente sanatoase in alimentatia noastra

hrana vie stefan nitaVeti intalni oameni care gandesc la fel si care sunt interesati de un stil de viata sanatos si armonios.alec blenche hrana vie
Vom pune si vom raspunde la intrebari, ne vom cunoaste mai bine, ne vom distra si vom manca sanatos.

Acest atelier este potrivit atat pentru incepatori dar si pentru avansati
Toate informatiile importante incluzand si retetele gatite vor fi oferite fiecarui participant pe un suport de curs electronic!

Cost de participare 260 de lei cu plata unui avans de 100 de lei!

Daca vii cu un prieten/a aveti fiecare o reducere de 20 lei

Locurile sunt limitate la capacitatea restaurantului – 30 de locuri, prioritate avand cei care au platit avansul!

Plata integrala ori avansul se pot face direct la restaurant dar si online prin PAYPAL utilizand butoanele de mai jos!


Optiuni



Reducere 15% pentru plata integrala pana la 15 septembrie 2013


Sau puteti face plata direct in contul: RO93BPOS14103722885RON01 - Banc Post - 220 lei
Titular cont : Blenche Alec
Rezervarea va fi activata in momentul confirmarii platii!

 

Pentru mai multe informatii : sunati-ne la tel :0729129116 sau scrieti-ne pe adresa club@viataverdeviu.ro

Avem toate ingredientele pentru o dupa-amiaza minunata asa ca va asteptam la Restaurantul Rawdia din Bucuresti, str Putul lui Zamfir 50-52, Duminica 22.09.

De la ora 11:00 - la oara 16:00

Eveniment Facebook : https://www.facebook.com/events/170880786433956/?context=create

#aciditate #alec blenche #epidemie #hrana vie #omega3

Ce au mai parcurs alti cititori...

Atelier de gatit hrana vie cu mancare pe saturate, editia IV-Bucuresti
Tabara verde viu cu gatit interactiv
Atelier de gatit hrana vie cu mancare pe saturate, editia III - Constanta
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101