Activarea celui de-al treilea ochi - Viata in verde viu

Activarea celui de-al treilea ochi

Numit cel de-al treilea ochi, a sasea chakra, si glanda pineala, aceasta specifica parte a corpului tau este extrem de importanta. Fiecare dintre chakre vibreaza cu propria ei frecventa, deci cheia pentru activarea celui de-al treilea ochi este de a realiza vibratia corect pentru a crea un camp magnetic intre corpul pituitar si glanda pineala. Vizualizarea si meditatia sunt esentiale in realizarea acestui tel. Desi procesul ar putea fi intens si consumator de timp pana la completarea lui, merita efortul.

Meditatie si vizualizare

Exista cateva modalitati vizate pentru a activa cel de-al treilea ochi, dar toate implica relaxarea corpului, focalizarea mintii si vizualizarea energiei celei de-a sasea chakre. Meditatia este o experienta extrem de personala, asa ca incearca sa iti ajustezi practicile de meditatie pentru a corespunde preferintelor tale. De exemplu, s-ar putea sa preferi meditatia afara, sau noaptea, sau intr-o anumita incapere.

Desi este important sa iti proiectezi sesiunile de meditatie pentru a corespunde nevoilor tale personale, mai este de asemenea esential sa ai in minte o clara intelegere despre ceea ce incerci sa realizezi – si cum sa o realizezi. Aici este unul dintre multele exercitii de meditatie propuse. Este recomandat ca sa incepi prin urmarea acestor pasi si sa personalizezi procesul pe masura ce inveti mai multe despre stilul tau de meditatie.

1. Relaxeaza-te intr-un loc linistit. Ai putea alege sa stai in pozitia lotusului sau sa te intinzi.

2. Inchide-ti ochii. Lasa-ti mintea clara. Relaxarea completa este foarte dificila, asa ca acorda-ti timpul necesar si ingaduie-ti sa te eliberezi de o grija dupa alta.

3. Odata ce mintea iti este calma, focalizeaza-ti energia mentala in centru fruntii. Glanda pineala este localizata in creier, deci concentreaza-te asupra acestei glande. S-arochi putea sa simti caldura, sau o senzatie de furnicatura la acest moment al exercitiului.

4. Vizualizeaza un al treilea ochi in centrul fruntii. Concentreaza-te pe imaginile acestui ochi deschizandu-se si asupra frecventei energiei acestui ochi sincronizandu-se cu restul energiei din corpul tau.

5. Repeta acest exercitiu pana cand ai trezit potentialul complet al celei de-a sasea chakre. S-ar putea sa descoperi ca, pe masura ce acest al treilea ochi devine puternic, poti sa privesti camera din perspectiva lui. Cu ochii inchisi, vizualizeaza camera cu cel de-al treilea ochi.

De ce este important cel de-al treilea ochi?

Se crede ca activarea celui de-al treilea ochi imbunatateste perceptia si comunicarea. Indivizii care si-au deschis cea de-a sasea chakra sunt sensibili la energia din jurul lor si sunt usor afectati de factorii externi, precum hrana pe care o mananca.

Daca esti gata sa iti activezi cel de-al treilea ochi, tine minte ca procesul s-ar putea sa ia ceva timp. Pentru multi se intampla repede, pentru altii este nevoie de ani. Aminteste-ti ca aceasta este o oportunitate de a te cunoaste mai bine pe tine insuti si energiile dinlauntrul tau.

Surse pentru acest articol cuprind:

http://www.newageinfo.com/activate-3rd-eye.htm

http://www.dnaalchemy.com/Opening_The_Third_Eye.html

http://dherbs.com/forums/index.php?topic=171.0 – ochi

notă !
Acest articol este doar o sursa de informare. Informatiile prezentate nu inlocuiesc sfatul unui specialist. Cititi mai mult despre termenii utilizarii acestui site, aici: Termeni si conditii ViataVerdeViu.ro

5 comentarii

 1. Roxy

  9 martie 2014 at 12:22

  Am citit ca ar fi si efecte negative sau sunt. persoane care regreta deschiderea celui de-al treilea ochi.

 2. Stefan

  24 aprilie 2014 at 15:38

  Cred ca cei ce vor sa-si deschida cel de al treilea ochi trebuie sa aiba un anumit grad de dezvoltare
  spirituala, trebuie sa simta nevoia sa faca acest lucru, sa nu fie doar a joaca. De asemenea cred ca este foarte important sa poti sa-ti inchizi ochiul, atunci cind nu-l folosesti, nu sa stai cu el deschit tot timpul!

 3. Abraham El Dani

  27 iunie 2014 at 09:10

  Nu exista efecte negative la activarea glandei pineale si într-adev?r, trebuie sa ai un anumit grad de dezvoltare spirituala. Odata activata glanda pineala, asa ramane.
  Nu este o juc?rie pe care sa o închizi, dupa care sa o deschizi.

 4. valentin

  27 iunie 2014 at 10:40

  Corect .Cel care aspira la deschiderea celui de-al treilea ochi (Ajna Chakras) trebuie sa aiba o anumita stare adusa de practica yoga , de yama si nyama de o intelegere tainica a mecanismelor si resurselor de care dispune corpul uman. In caz contrar apar dezechilibre psihice care te trimit la spitalul psihiatric pentru resoftare.

 5. Dumitrescu Claudia

  27 iunie 2014 at 14:12

  este cineva care si a deschis acest ochi??cum te vezi dupa aceea?si la ce te poate ajuta?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


//*/