17 pareri despre “Activarea celui de-al treilea ochi

  1. iulia spune:

    Dar inainte de a activa the third eye nu ar trebui echilibrate celelalte 5? Din cate stiu eu majoriatea oamenilor au deblocate doar primele 3 chakre.. Daca practici tipul asta de meditatie se echilibreaza si restul sau?

  2. Oameni buni, informati-va, documentati-va suplimentar! nu va aruncati dupa ce primiti o informatie! deschiderea celui de-al III-lea ochi implica si riscuri si efecte adverse/secundare! nu experimentati inainte de a va informa/documenta serios inainte, fiind vorba de sanatatea si viata dvs! lucrurile nu sunt asa de simple, precum sunt prezentate sau cum par la prima vedere! Putin discernamant si spirit critic in prealabil!

  3. Dan spune:

    Frica, frica si iar frica. Este normal ca atunci cand incepi o activitate spirituala din perspectiva fricii (vibratie joasa) sa ai parte de experiente nefaste, sa nu avansezi si nu iti ridici vibratia din cauza fricii.

  4. Maria spune:

    Nu are nici o legatura cu frica ceea ce a spus antecomentatorul. Pur si simplu a relevat o alta fata a monedei. Fiecare decide pentru sine, insa macar sa fie constient in ceea ce se baga. Deci eu sunt de acord ca discernamantul si spiritul critic trebuie sa existe de fiecare data si cunoasterea prealabila, pe cat posibil, a eventualelor/potentialelor riscuri/efecte secundare. Sunt destul de multe cazuri de oameni care au ajuns la nebuni prin practici de acest gen…mai documentati-va inainte de a va baga in orice!

Scrie-ti parerea sau lasa un raspuns

Adresa de e-mail nu va fi publicata.